ANNE-JOB RODENBURG

Iedere dag verwonder ik mij over de ongekende kracht en grootsheid die er ontstaat als iemand samenvalt met zichzelf. Vage woorden wellicht voor iemand die dit voor het eerst leest. Maar in mijn werk begeleid ik mensen naar hun diepste waarheid. Op het moment dat een mens kan staan voor wie hij of zij werkelijk is, komt het mooiste in een mens tot uitdrukking.

Mijn bezieling en passie is mensen in contact brengen met hun oorspronkelijkheid. Het ligt in de ontwikkeling van bewustzijn zodat nieuwe vormen van samenleven, opvoeden, werken en omgaan met ziektes tot verwezenlijking kunnen komen. De maatschappij en de vraagstukken, op welk vlak dan ook, lijken steeds complexer te worden. Ik geniet als we iets terug kunnen brengen naar de eenvoud, naar iets wat klopt en in een lijn is met iemands eigen autonomie.

In mijn werk als communicatieadviseur en trainer ontdekte ik mijn creativiteit en speelsheid in het creëren van een opening om te komen tot inzicht en verandering. In het verlangen om op een dieper niveau met mensen werken heb ik diverse inspirerende opleidingen gedaan zoals: Systemisch Werk, de 4-jarige opleiding tot Integraal Kindertherapeut (Integraal therapie voor volwassenen), Traumawerk, Transformational Presence Coaching and Leadership van Alan Seale maar ook Oosterse Geneeswijze. In deze opleidingen, maar ook door diverse andere invalshoeken, heb ik mijn wijze gevonden om anderen in contact te brengen met hun eigen bron van wijsheid.