Bel: 06 14 53 72 92 Email: info@novalibra.nl
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

“great things never came from comfortzones”

Een nieuwe realiteit dromen kan. Er aan werken kan ook!

Volgen wat werkelijk voor je klopt vraagt moed, heb ik ervaren. Maar door trouw te zijn aan jezelf, de deur open te zetten voor nieuw,  nieuwe ideeën, nieuwe overtuigingen, ontstaan er wezenlijke veranderingen die tot grote dingen kunnen leiden. Wanneer we het hebben over moed, dan denken we soms eerst aan grote heldendaden. De momenten waarop mensen een dappere beslissing nemen in een seconde. Maar werkelijke heldendaden vinden overal plaats en ook in jouw leven. Ze gaan over groot maar vooral ook over kleine stappen. Het is daar waar we uit de comfortzone komen en durven te gaan staan voor wat we werkelijk willen, vinden, dromen…
Wil jij werken vanuit je kracht. Wil jij onze maatschappij mee vormgeven door wat je doet? Daar bewust voor leren staan, richting geven en je eigen koers uitstippelen? Dan ben je van harte welkom in deze training. De training helpt je meer effect te hebben op je omgeving, door dichterbij jezelf te komen. Zo kan je bewuster kiezen, weet je beter wat jouw koers is, en waar je warm voor loopt. Niet omdat iemand je het verteld, maar omdat je het van binnen uit kan voelen en daarmee ook jezelf leert te vertrouwen. Je bereikt meer met minder inspanning.

Kies jij er bewust voor om op zoek te gaan naar jouw kracht in werk? Wil je de juiste omgeving voor jezelf bouwen zodat jij tot je potentieel komt? Oude overtuigingen loslaten en de deur openzetten voor nieuw? Daar komen we zeker aan toe in de twee-daagse.

Je bent van harte welkom om een volgende stap in dit proces te zetten!

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust even contact met me op!

Praktisch

Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie en thee en de start is om 10 uur (tot 16 uur).

Koffie en thee met lekkers en de lunch is inbegrepen.